Abyste během tepelného zpracování masa vychytali jeho správnou teplotu, pořiďte si tento kuchyňský teploměr z nerezové oceli. Oceníte jej především při uzení – jeho výhodou je prodloužený hrot, který zaručí, že bude teplota měřena uvnitř udírny a ne pouze u dvířek, kde je ochlazována vnějším vzduchem.
Teploměr má analogický ciferník opatřený stupnicí od 0 °C do +300 °C, která je navíc stupňovaná po 10 °C.
Tip k upevnění: Teploměr lze prostrčit otvorem ve dvířkách udírny, pokud takový mají nebo jej stačí provrtat. Hrot pak prostrčíte dovnitř a z vnitřní strany upevníte přiloženou křídlovou maticí.
Vlastnosti produktu
Materiál: nerezová ocel, sklo
Délka (cm): 16
Průměr (cm): 5
Hmotnost (g): 41
Použití: na maso
Vlastnosti: prodloužený hrot
Vhodné do trouby: ne
Závěsné: ano
Umístění: udírna
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilování |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.