Abyste během tepelného zpracování masa vychytali jeho správnou teplotu, pořiďte si tento kuchyňský teploměr z nerezové oceli. Oceníte jej především při uzení – jeho výhodou je prodloužený hrot, který zaručí, že bude teplota měřena uvnitř udírny a ne pouze u dvířek, kde je ochlazována vnějším vzduchem.
Teploměr má analogický ciferník opatřený stupnicí od 40 °C do 260 °C, která je navíc stupňovaná po 10 °C. Součástí je také barevné označení rozdílu mezi uzením, barbecue nebo grilováním. Posuvná červená zarážka na okraji teploměru umožňuje označení požadované teploty.
Tip k upevnění: Nejprve provrtáte dvířka udírny. Poté do vzniklého otvoru vložíte teploměr, který následně upevníte pomocí klipu, jenž je jeho součástí.
Vlastnosti produktu
Materiál: nerezová ocel, sklo, hliník
Délka (cm): 33
Průměr (cm): 7,5
Hmotnost (g): 83
Použití: na maso
Vlastnosti: prodloužený hrot, s klipem
Závěsné: ano
Umístění: udírna
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilování |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.